Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-31-2008, 12:56 PM   #538
Kullanıcı Profili
mavis79
Kayıtlı Üye

mavis79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Üye No: 11651

Konular: 164
Ettiği Teşekkür: 140
98 Mesajına 138 Kere Teşekkür Edlidi

Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı : 740
Rep Seviyesi: mavis79 is a jewel in the roughmavis79 is a jewel in the roughmavis79 is a jewel in the roughmavis79 is a jewel in the roughmavis79 is a jewel in the rough
bugün cok ama cok üzgünüm arkadaslar anlayamassiniz bunu.benim derdime ortak olan bana kol kanat acan herseyimi paylastigim ama herseyimi.bu sene subat ayinda kansere yenik düsmüstü.sevgili annecim canimmm onu cok özlüyorum.allahin sabriylan ayakta duruyorum.en kötüsüde bugün rahmetli olan annemin ardindan babam küfür etti arkadaslar.dayanamiyoruuuuuuummmm herseye dayanirim ama buna dayanacak gücüm yok.cok kötüyüm.bu zamana kadar nelerin üstesinden geldim ama bu bana cok kötü koydu.kral ailemle paylasmak istedim.cünkü sizlerin varligi ve sevgisi beni ayakta tutan.beni taniyan seven sayan arkadaslarima burdan bir kez daha sonsuz tsklerimi sunuyorum sizler olmasaydiniz sizin bana olan sevginiz ve desteginiz olmasaydi ne yapardim bilmiyorum.iyiki varsiniz dostlarim iyiki tanimisim sizleri.saygilarimlan büyüklerimin ellerinden ve kücüklerimin gözlerinden öpüyorum!!:(:(:(:(

serefle bitirilmesi gereken
en asil görev hayattir;
bir lokma ekmek icin serefini
cignetmeye;
bir anlik eglence icin
servetini tüketmeye;
insanlari ezip gecmeye
günlük menfaatleri icin
onurunu terk etmeye;
bir kisim insanlara
kizip tüm insanlara
düsman olmaya degmez