Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-22-2008, 04:36 PM   #1
Kullanıcı Profili
HüRReM SuLTaN
»» DıLéMıN ««

HüRReM SuLTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Üye No: 28

Konular: 4013
Ettiği Teşekkür: 714
570 Mesajına 776 Kere Teşekkür Edlidi

Tecrübe Puanı: 50
Rep Puanı : 3919
Rep Seviyesi: HüRReM SuLTaN has a reputation beyond repute
HüRReM SuLTaN has a reputation beyond reputeHüRReM SuLTaN has a reputation beyond reputeHüRReM SuLTaN has a reputation beyond reputeHüRReM SuLTaN has a reputation beyond reputeHüRReM SuLTaN has a reputation beyond reputeHüRReM SuLTaN has a reputation beyond reputeHüRReM SuLTaN has a reputation beyond reputeHüRReM SuLTaN has a reputation beyond repute
Nazar İsmail YK: "'Beni Kıskanıyorlar"

İsmail YK; 'Beni kıskanıyorlar'

İsmail YK, Marka City Alışveriş Merkezi'nde verdiği konserin bitiminde basın mesuplarına açıklamalarda bulundu

Sahne almadan önce minibüsünün içinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İsmail YK, “Bas Gaza” şarkısının çıkışıyla birlikte kendisi “Kötü Örnek Oluyor” diye suçlayanlara veryansın etti.İsmail YK, “Her yerde şarkının çaldığını görenlerin gözlerini kan bürüdü. Beni kıskandılar, o kıskançlıkla konuşuyorlar. Demiyorlar ki ‘ya bu adam bir iki yıl uğraşmış bu kadar emek harcamış bir şarkı yapmış yazıktır’ Neden kötü örnek olsun bu ülkede 18 yaşından küçüklere ehliyet veriliyor muki? Doğrusu zaten gaza basmazsan araba gitmez. Biz onun için bas gaza diyoruz” açıklamasını yaptı.

Haber Tarihi : 19.Temmus 2008

Sevda
sın Sen ..

Yaşanacak Bir Şanssın Hayatımda ..
Umutsun, Hayatsın, Mutluluksun GözleriMde ..

DıLéMıN
..
HüRReM SuLTaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla