Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-25-2008, 02:01 PM   #2
Kullanıcı Profili
KaR_TaNeSi
FoRuMuN*LeydiSi*

KaR_TaNeSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Üye No: 12

Konular: 1578
Ettiği Teşekkür: 437
472 Mesajına 738 Kere Teşekkür Edlidi

Tecrübe Puanı: 50
Rep Puanı : 4937
Rep Seviyesi: KaR_TaNeSi has a reputation beyond repute
KaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond reputeKaR_TaNeSi has a reputation beyond repute
ilk ben başlıyorum

KralForum Ailesi En Seçmeleri
1. En Güzel Nick: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abim kesinlikle
2. En Güzel Avatar: şaunda forumda güzel olarak gözüme çarpan bir avatar bulamadım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ınki dışında çok karizma çünkü
3. En Güzel Imza: kendi izmamı beyeniyorum ve cimbomlu diyer imzalar diyorum
4. En Çok Sevilen Üye:ilk haylazım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5. En Popüler Üye:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
6. En Karizma Üye:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
7. En Duygusal Üye: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyecem
8. En Cadı Üye: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bad_girl
9. En Komik Üye: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
10. En Çapkın Üye: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
11. En Geveze Üye: çok var ama yorum yok
12. En Tembel Üye: yorum yok gene
13. En Hızlı Üye:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
14. En Havalı / Şımarık Üye:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kusura bakma yengemiz
15. En Şirin Üye :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bad_girl [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
16. En Mütevazi Üye:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
17. En Ciddi Üye:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
18. En Saygılı Üye: bütüm forum ailesi çok saygılı
19. En Sabırlı / Anlayışlı Üye:bütün forum ailesi ama baron abim çok anlayışlı
20. En Yardımsever Üye: hepiniz diyecem
21. En Fanatik Üye:geyik bölümüne bakıyorumda çok fazla yazılmaz yani
22. En Paylaşımcı Üye: listeye bakmak yetirli yani
23.En Entellektüel Üye :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
24.En Sinirli Üye :yorum yok
25.En Sakin Üye :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
26.En çok rastladığınız üye [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve maskeli
27.En Hazır Cevap Üye :?
28.En Sivri Dilli Üye :bana kalsın
29.En Dertli Üye :bilmem
30.En Mutlu Üye :herkes mutlu görünüyor
31.En Hanımefendi Üye:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kısaca bütün bayanlarımız
32.En Beyefendi Üye:bütün beylerimiz diyorum
33. En iyi Başlık: kurtlarvadisi fun clup
34. En iyi Kategori: tek link film

35. En iyi Bölüm: film bölümü
36. Forumun En iyi Üyesi: burda ayrım yapmam çok zor
37. En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye:bütüm forum ailesi
38. En Merak Edilen Üye:hepsiyle bizzat tanışmayı çok isterdim
39.En Masum Üye:bence yok
40.En Gizemli Üye:
41.En Dost Canlısı Üye:bütün forum ailesi
42. En uyumlı Çift hımm yorum yok

ne uzun liste ya bitmedi

Konu KaR_TaNeSi tarafından (04-25-2008 Saat 08:25 PM ) değiştirilmiştir..

insanlar için en güzel hediye
hiç masrafı olmayan
ama değeri çok olan
ufacık bir gülümsemedir

paylaşımın ve dostluğun tek adresi

KaR_TaNeSi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla